Du kan selvsagt kjøre vanlig vri med potet og raspa/kokt gulrot, men jeg har helt dilla på tomat og løksalat + persille om dagen og får det til å passe til det meste
Gulrotsalat. Fiskegrateng er en rett jeg ikke lager så ofte, men som jeg er veldig glad i. Det smaker nok like godt med hvilken som helst annen type fisk tenker jeg
Servér med kokte poteter, smørdampet brokkoli og raspet gulrotmed litt sitronsaft over. Denne fiskegratengen blir ganske fast og derfor er det godt med ekstra hvit saus til
Server sammen med koka potet og gulrot. Bruk gjerne litt av fiskekrafta til å spe med også. Fiskegrateng var typisk lørdagsmat hjemme hos oss i min barndom, hele familien gledet seg til å spise herlig, luftig fiskegrateng
Hvis du har rester av kokt fisk, det være seg hvit eller rød fisk, bør du lage fiskegrateng. Smelt smøret i kjele, rør inn hvetemelet og spe med litt og litt melk mens du rører kraftig
Serveres med kokte poteter, revet gulrot og smeltet smør. Når sausen har avkjølt seg litt tilsetter du eggene, blander godt og smaker til med krydderet