Gi vannet er raskt oppkok, trekk kjelen fra varmen og la stå under lokk til fisken så vidt er gjennomkokt og begynner å løsne fra beinet, 5 – 8 minutter avhengig av tykkelsen på fiskeskivene
En nydelig og raskfiskerett med god smak. Laks garam masala. 11. 01. 2017 kl. 17. 41 i. Mat. 2 kommentarer. Serveres med jasminris og råkostsalat - eller aspargesbønner
Vi kaller den bare for limedressing – og dette er en av mine favorittdressinger spesielt nå i grillsesongen – men egentlig året rundt fordi den er en sånn “all around” dressing du vet -som smaker nydelig til kjøtt, fiskeretter og vegetarmat og denne limedressingen bruker jeg alltid på tapasbordet
Jeg er litt lei meg for at jeg ikke fikk tatt noe bedre bilde av torskegratengen fordi dette bildet gjør virkelig ikke den kjempe gode fiskeretten rettferd, men det smakte utrolig godt og skal garantert lages igjen
Som eg nevte forrige veke så vil eg prøve å komme med fleire smakfulle fiskeretter framover, for fisk i alle varianter kan lages i så mange spennande og gode kombinasjoner
♦ Bruk som smaktilsetter over kjøttretter, fiskeretter og egentlig det meste av middag. Omelett metter godt og gir langvarig energi, er raskt og enkelt å lage, og ikkje minst er det utrulig sunt
Hvis det kun er èn ny fiskerett du skal prøve deg på i år MÅ det være denne. Som ikke dette var nok i seg selv kan jeg legge til at dette er en skikkelig sunn, rask og enkel middag å tilberede på under 30 minutter
Du kjem garantrt ikkje til å trenge all den røde pestoen til denne fiskeretten, men den passar godt til mykje anna, for eksempel til pastaen eller på brødskiva