Tar ikke så ofte bilde av middagen min, men det fikk jeg hvertfall gjort noe med i dag. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
variasjon fra kokeboken, «Ingrids beste fiskeretter». er kjempegod sommermat, og denne varianten serveres med en raffinert fløtesaus med sitron og kapers
Fiskeretter. Man kan dytte med en kniv eller lignede i midten av fisken, deler den seg fint i skiver, er den ferdig, er det motstand lar du den ligge litt til
Da er vi kommet midtveis i uka, jeg begynner å bli lei av fiskeretter (aka sunne retter) men syns det er litt tidlig å begynne med helgematen allerede på en onsdag
Vi lagde fiskepanna på en av de første januardagene som kom med et snev av dagslys. Jeg er ikke spesielt glad i å ta bilder inne på den mørkeste tiden av vinteren, ute i naturlig lys kan jeg derimot holde på i lang tid
Og etter en masse googling og litt "vi tar det vi har prinsippet" ente vi opp med en slager. Best med en grønnsak pr spyd da de har forskjellig grilltid
Den kan brukes i kjøtt- og fiskeretter, i salater eller bare som en egen rett på tapasbordet. Legges med snittflaten ned på et stekebrett med bakepapir
Her er vår flotte guide, med meg som tar bilder i bakgrunnen. Forrige helg var jeg invitert til Parma Italia for å være med på «Festival del Prosciutto di Parma»