Fres chilli og hvitløk med en god klatt smør i ei vid gryte. Ha blåskjellene over i et dørslag, prøv å la grønnsakene ligge igjen i kraften, kjør kraft og grønnsaker glatt med en stavmixer, ha kraften over i et litermål/ei skål
Barna er veldig glad i fisk og fiskesuppe og sammen med fersk brød smaker det kjempe godt. Her har vi brukt laks og torsk sammen med små biter av gulrøtter, purre og reker
Jeg bør vel også nevne at kraften til suppa var kokt på blåskjell, hvitvin og diverse rotgrønnsaker og at jeg hadde litt crème fraiche oppi mot slutten
Verdens mest berømte fiskesuppe er trolig la bouillabaisse fra Sør-Frankrike. Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
Hvitvinen kan byttes ut med eplejuice, hvis du ikke vil bruke vin i maten. Tilsett timian, hvitvin, hvitvinsedikk, vann, løk, hvitløk, chili, gulrot og sellerirot