Fiskesuppe med hvitvin oppskrifter

Fiskesuppe med rød og hvit fisk

Fiskesuppe med rød og hvit fisk

I dag er fiskesuppe blitt en hovedrett med både grønnsaker og fiskebiter i. Fiskesuppe bringer fram mange gode barndomsminner
Kremet fiskesuppe med blåskjell

Kremet fiskesuppe med blåskjell

Fres chilli og hvitløk med en god klatt smør i ei vid gryte. Ha blåskjellene over i et dørslag, prøv å la grønnsakene ligge igjen i kraften, kjør kraft og grønnsaker glatt med en stavmixer, ha kraften over i et litermål/ei skål

Sommerens fiskesuppe....

Barna er veldig glad i fisk og fiskesuppe og sammen med fersk brød smaker det kjempe godt. Her har vi brukt laks og torsk sammen med små biter av gulrøtter, purre og reker
Fiskesuppe av rekekraft

Fiskesuppe av rekekraft

Start med å lage kraften. Kutt opp løken og hvitløk og stek sammen med stjerneanis og laubærblad på medium varme til løken er myk
Bourride, fiskesuppe med aioli

Bourride, fiskesuppe med aioli

Ha bein og grønnsaker i en stor gryte og hell en halv flaske tørr hvitvin over. Fjern gjellene, hvis hodet er med
Fiskesuppe på slettvar

Fiskesuppe på slettvar

Kok fiskekraft, fiskebuljong, hvitvin og fløte sammen med oppskærte gulrøtter, purre og hvitløk. Smak til med salt og pepper
Fiskesuppe med blåskjell

Fiskesuppe med blåskjell

Kvelden var så varm at vi nøt dette nydelige måltidet på terrassen sammen med god hjemmebakt focaccia og et glass hvitvin
Fiskesuppe med blåskjell

Fiskesuppe med blåskjell

Verdens mest berømte fiskesuppe er trolig la bouillabaisse fra Sør-Frankrike. Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Det er vanlig med en skvett hvitvin eller sherry i fiskesuppe, men jeg synes syrligheten i hveteølet fra Aass bryggeri gjør samme nytten
Fiskesuppe med blåskjell ♥

Fiskesuppe med blåskjell ♥

Hvitvinen kan byttes ut med eplejuice, hvis du ikke vil bruke vin i maten. Tilsett timian, hvitvin, hvitvinsedikk, vann, løk, hvitløk, chili, gulrot og sellerirot