Selv om jeg bor i Bergen er jeg nok ikke ekte Bergenser, men Bergensk fiskesuppe er super godt. 400 g fisk uten skinn å ben, bruk den du har eller liker, jeg brukte torsk
200 g fiskefilet som laks og torsk. Kok opp vann, hvitvin, salt og rekekraften fra glasset med reker. Kutt fisken i 1 cm store terninger og ha i kjelen
Terninger av torsk, sei, hyse eller lyr. Det må bare bli fiskesuppe. Denne oppskriften er enkel og grei når en heller vil bruke tiden på noe annet enn å lage mat
Og med fisk mener jeg torsk, ikke gjæret håkjerring. Det er en enkel oppskrift, og jeg stusset litt på flere ting som med hensyn til mine egne erfaringer og jeg har prøvd meg frem flere ganger før jeg ble fornøyd
Suppe får jeg aldri nok av og her får dere oppskrift på en enkel og god suppe med torsk. Ca 500 g torsk eller annen hvit fisk. Den kan fryses ned i porsjonspakninger og brukes ved senere anledninger Ca 500 g torsk eller annen hvit fisk