Fløtesaus til lam oppskrifter

Lam i fløtesaus

Lam i fløtesaus

Ha i fløten, ha i tørket sopp og la det koke til det blir tykt. Stek lammelårene på middels høy varme. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft
Peppersaus

Peppersaus

brunost, brunostbit, brunostbiter, brunt sukker, buljon, charlottløk, enkelt, festmat, fløtesaus, godt, hele pepperkorn, hvitløk, kjøttbuljon, kjøttbuljongterning, lam, lammelår, maisstivelse, maizennamel, nykvernet pepper, pepper, peppersaus, rotgrønnsaker, saus til kjøtt, saus tillam, saus til poteter, saus til rotgrønnsaker
Stekte kantareller med fløte

Stekte kantareller med fløte

til soppen absorberer noe av fløten og fløtesausen tykner. Gjerne til viltkjøtt eller lam. Dette er et enkelt, raskt og et utrolig godt middagstilbehør
Kimchi - Koreas nasjonalrett

Kimchi - Koreas nasjonalrett

ser for meg en perfekt balanse med fløtegratinerte poteter, eller med en fløtesaus. passer godt til grillet kylling, biff eller lam, retten passer også godt til fisk
Løvskåret lever - en favoritt hos oss

Løvskåret lever - en favoritt hos oss

De fleste forbinder lever med fløtesaus. Vi bruker lever av lam, ca. Her er vår måte å lage lever på. 400 - 500 gr

Lam i fløtesaus med mandler

Hell smøret fra og sett blandingen av løk og ingefær til side så lenge. Tilsett så mye yoghurt at kjøttet kan vendes i den

Fløtesaus til kjøttboller

Når man serverer lammekjøttboller, eller kjøttboller overhodet, er det helt nødvendig med en god fløtesaus

Brunsaus

Skal du ha kjøttboller eller kjøttkaker kan det være godt med fløtesaus og da gjør du slik. Samtidig koker du opp vann og tilsetter kjøttbuljong (forholdene ser du på posen)