De er smakfulle, saftige og kan helt klart sammenlignes med focaccia bakt på vanlig mel. Ha godt med olje på hendene og press focacciaene litt utover og stikk fingrene godt ned i deigen så du får en humpete overflate
En focaccia kan brukes til mye forskjellig. I går til lunsj spiste vi rykende, fersk focaccia fylt med løvtynn pepperskinke, ost og masse grønnsaker – nam
Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstykker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød, focaccia eller kva det måtte vere
Dette er en lettvint måte å lage focaccia på, bare husk å røre sammen deigen kvelden før du skal steke den, og det må jeg si, det er den beste focaccia jeg har bakt, så dette komme til å bli en gjenganger
Grovt havsalt eller Maldonsalt. Det aller beste brødet til suppe eller salat er focaccia. I dag har jeg bakt focaccia av spelt da jeg vet at mange meg selv iberegnet sliter litt med hvetemel
grovt salt. Dette er det beste focacciabrødet jeg har smakt på lenge. grovt salt. Etter heving smør olje på toppen av focacciaen med en pensel, trykk mange små tomater nedi, gjerne flere enn jeg hadde, spre løken utover og dryss flaksalt og oregano/basilikum over, og sett formen i ovnen
Grovt havsalt. Jeg har bakt mye forskjellig med denne metoden og har aldri mislykket, hittil har jeg bakt flere forskjellige typer brød, rundstykker og nå altså focaccia