Rør ut honningen i vannet og bland med det tørre til en fuktig deig. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Tilsett mel, honning, salt og sukker, og rør det sammen. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Tilsett smeltet smør, salt, honning og det meste av hvetemelet. Dekk deigen til med plast og la den heve i ca 40 minutter på et lunt sted. Elt deigen sammen med litt hvetemel og trykk den ut i en smurt eller bakepapirkledd rektangulær form (ca 25 x 35 cm). Dekk formen med plast og etterhev i ca 20 min. 1 ss honning
Deilig focacciamed sprø skorpe, mmm. Kle den lille langpannen med bakepapir og smør det med olje. Jeg brukte denne focacciaen som hamburgerbrød og det var veldig godt
Bland sammen mel, salt, gjær og honning i bakebollen og rør inn vannet. En hjemmebakt god focaccia er kjekt å ha på lur, det smaker så utrolig godt til supper