Jeg har bakt mye forskjellig med denne metoden og har aldri mislykket, hittil har jeg bakt flere forskjellige typer brød, rundstykker og nå altså focaccia
Oppskriften er nøyaktig den samme, men meltypen annerledes. Her kan du se hvordan den samme olivenfocacciaen ble da jeg brukte et belgisk økologisk speltmel
Her finner du oppskrift på focaccia med spelt. * Hvis du lager noe tilbehør, som focaccia. Her finner du oppskrift på noen deilige og lettvinte rundstykker som passer bra til
750 g siktet speltmel. 1. Bland alle ingrediensene til deigen, og elt den forsiktig i 10 minutter, laveste hastighet dersom du bruker kjøkkenmaskin med elteklo
Man kan godt tilsette oliven eller soltørkede tomater i focaccia, det gir en rikere smak på det ferdige produktet, men ofte synes jeg smakene kolliderer litt når man serverer brødet til mat som har en rik smak fra før
*kesam kan erstattes med yoghurt naturell, skyr eller gresk yoghurt**istedenfor havremel kan du bruke andre meltyper som spelt, bokhvete eller hvetemel***speltmel kan erstattes av andre meltyperHåper det smaker