Smør en langpanne godt med olivenolje og tøm i røren. Veldig enkel og god. Fikk denne oppskriften med en tidligere kollega for 5 år siden. 1 langpanne. 1 langpanne
Kle en liten langpanne med bakepapir. Superenkelt, supergodt og akk så smakfullt. Ha deigen oppi langpannen, ringle to ss med olivenolje over deigen, og press den utover i langpannen, og dytt oliven og rosemarin nedi deigen, og strø litt maldonsalt over
Foccacia m/ fetaost, oliven og soltørkede tomater. Til dessert ble det Lavkarbo vaniljepannacotta med bringebær coulis, friske blåbær og jordbær på toppen ❤ Her finner dere oppskriften -> Lavkarbo pannacotta
Ingredienser til en langpanne. Hvis du har lyst til å lage focaccia i påsken er det latterlig enkelt, grunnoppskriften er hentet fra Trines Matblogg, men dere skal få den her for ordens skyld
Denne oppskriften har jeg gitt videre til mange, og den er super enkel å lage. Nybakt foccacia brød er fantastisk godt, og går ofte ned på høykant både hos store og små
Jeg legger inn oppskriften på foccacia i dag så aioli en annen gang. Denne oppskriften gir et stooooort brød, som faktisk er like godt dagen etterpå som den dagen du lager det, for akkurat denne oppskriften gir et brød som ikke er for tørt
Denne foccaciaen er en stor slager her i huset, og jeg har lagt ut oppskrift tidligere også. Oppskrifter som holder seg på et enkelt niv, er det jeg liker