Og åpenbaringen heter potetfondant. Once you go pommes fondant, you’ll never go back. Poteten er flink den, kan brukes til så utrolig mye, og er god på å tilpasse seg dine ønsker – hva de nå enn måtte være
Fondantpotet. Start nå med potetene. Kutt ut store pucker av potetene og stek disse på medium varme i mye smør i en dyp stekepanne til de blir karamellisert
Rotmos av søtpotet, potet og passtinakk. 2 store poteter. 1 stor søtpotet. 2 dl vann og 1 fondant av okse eller 1 grønnsaksbuljong. 2 store poteter. 1 stor søtpotet. 2 dl vann og 1 fondant av okse eller 1 grønnsaksbuljong
Denne fondanten passer svært godt sammen med mangosorbet fra Kulinaris, men hva det har med grand prix å gjøre er jeg usikker på… den er iallefall norsk produsert, og like kjølig som Norges bidrag
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Fondantpotet. *Skrell potetene og trykk ut ønsket form. *Legg potetene i kraft og kok på middels varme. *Rett før servering ha potetene i en panne med smør,hvitløk og timian
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Sjokoladefondant med sviddå pærer, salte nøtter og honningsky. Etter salat gjorde jeg klar klar rotgrønnsaker…kjøleskapet og matlager bød på poteter, gulrot, pastinakk og persillerot idag