Som dekor brukte jeg en «cameo mould» fra FI, og dustet fondanten med litt skimmer fra RD. ) Kokt Smil frosting er basert på «Kokt Sjokolade frosting», men er laget på Smil sjokolade
- 80g mørk kokesjokolade. Smelt 80g sjokolade og 50g smør. Sett ovnen på 210 grader og la det stekes i max 10min, hvis du steker litt lenger så tykner sjokoladen inni. 80g mørk kokesjokolade. 80g sjokolade
Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre med glutenfritt mel
Smelt smør og sjokolade i en bolle over vannbad. Fondantfyll. Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett forsiktig sjokolade- og smørblandingen og til slutt siktet mel
Da er vi mer i retning av fondant. En brownie skal være mørk, seig, smake intenst av sjokolade, ha et tynt, sprøtt lag på toppen og ha en myk, saftig kjerne i midten
-)På masterchef fikk jeg tips om hvordan man skulle lage den perfekte sjokoladefondant. For å få fondantene super LETT ut av formene smører du de først med et tynt lag smør før du drysser kakaopulver over