4 store poteter. 4 store poteter. Rett nr 4 i 5 rettersmenyen er Lammecarre sous vide med erte- og myntepure, ertesalsa, fondantpotet, soppketchup, confitert hvitløkskrem og urteolje
Denne fondanten passer svært godt sammen med mangosorbet fra Kulinaris, men hva det har med grand prix å gjøre er jeg usikker på… den er iallefall norsk produsert, og like kjølig som Norges bidrag
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
grillet chorizio, kyllingvinger med brandyglace, ratatouille, patatas bravas (friterte båtpoteter med bravassaus og alioli), San Sebastian poteter (saltbakte småpoteter med chiliolje)
Hvelv fondantene på tallerkener. MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Sjokoladefondanten ble også knallgod. Etter salat gjorde jeg klar klar rotgrønnsaker…kjøleskapet og matlager bød på poteter, gulrot, pastinakk og persillerot idag
Pommes fondantes. Små, skrellede poteter dampes i smør i gryte med tett lokk. pommes fondantes. Grovmal eller knus 2 ts hel pepper og bank det lett inn i kjøttet med håndbaken