Helt nydelig som både forrett og smårett, eller kanskje som del av et tapasbord. Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Bruschetta passer perfekt som tapas, eller som en liten forrett. Her kommer enda en tapas oppskrift. Bruschettaene er like gode kalde som varme, synes jeg
Heidi lagde asparges med røkt skinke (utmerket forrett eller tapasmat). Jeg lagde bruschetta av. Denne kvelden ble det italiensk-spansk aften hvor alle bidro med litt hver, og jeg har spurt om alle kunne sende meg oppskriften på det de lagde
Bruschetta er en typisk italiensk forrett. Slowfood spekemat, fiken og fersk buffelmozzarella fra ObikàDEN ITALIENSKE MENYENAntipasti - Forrett (spekemat, salat, bruschetta e