Alt i alt en forrettmed fantastisk gode, spennende smaker som er rask og enkel å lage. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Jeg bruker denne retten som en forrett stort sett og beregner derfor lite fisk til hver person. Dersom du skal servere denne til gjester og har flere retter, så kan denne retten lages i god tid i forveien da den skal serveres kald
Her er oppskrift på en kjempegod forrett ✿✿. Legg i litt lakseblanding, noen bringebær, litt ekstra koriander, nytt lag medlaks og topp med flere bringebær og frisk koriander
Denne lille retten som jeg serverer i dag, er ypperlig som forrett, da med bare ett halvt egg, ellers blir det litt for mektig, men som lunsjrett passer det med to halve egg
Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord. Deilig einerøkt ørret og en enkel omelett med urter rullet sammen
Du kan servere som dessert med vaniljekrem, eller som her som forrettmedlaksemousse. Forrett. Avkjøl umiddelbart i kaldt vann, gjerne med isbiter, for å stoppe kokeprosessen
chili, festbord, forrett, japansk, lime, salmalaks, sashimi, sommerfest, sushi. Skal du lage forretten i god tid er det best om du ventar med å ha på sausen
Imidlertid blir ingen oppskrifter presentert her uten sous vide involvering, så «Broren til» fikk gjøre gjesteopptreden og ledet forretten trygt gjennom noen runder i zip lokk poser