Det pågår kanskje en stille krig rundt dette med kyllingvinger. Årsaken tror jeg nok ligger i at kyllingvinger er noe grisete å kanskje vanskelig å spise
Ikke fordi vi ikke liker fritert mat, men fordi vi anser det som usunt. Fryste kyllingvinger. Poenget er at vi alltid får perfekt fritert mat med denne frityren og vi er kjempefornøyde
grillet chorizio, kyllingvinger med brandyglace, ratatouille, patatas bravas (friterte båtpoteter med bravassaus og alioli), San Sebastian poteter (saltbakte småpoteter med chiliolje)
Fritert spinat til pynt. Ferske store kyllingvinger, gjerne økologiske. . Denne retten oppdaget jeg da jeg spiste på den asiatiske restauranten Nodee på Majorstua i Oslo
Dette er mandelpanert kylling fritert noen minutter i kokosolje før den stekes ferdig i ovnen. 1 kg kyllingvinger (jeg brukte hele vinger med tre ledd). ) 1 kg kyllingvinger (jeg brukte hele vinger med tre ledd)