Når det gjaldt maten, var det chop Suey med frityrstekt banan til dessert det gikk i. En rett jeg stadig faller tilbake på er imidlertid kylling med chili, vårløk og nøtter (peanøtter eller cashew)
Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg. Kyllingfilet er ikke så vanskelig å lage, det er det man har til kyllingfileten som kan være utfordrende
Det anbefales, man trenger ikke tilsette olje og pommes frites blir bedre enn frityrstekt. Det er kjent at bacon sammen med kylling smaker kjempegodt, sprøstekt bacon til fisk er også herlig, men har du prøve fiskepinner surret i bacon
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweet and sour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,
Noen minutter senere kom det en frityrstekt sak inn på bordet vårt. Ett minutt etter kom kelneren inn med en pose slangekjøtt (det så ut som en kyllingfilet i plastpose) og vi bestemte oss for å «go for it»
Frityrstekt sjalottløk var garnityr. Konsistens og smak er nesten som kylling. Høstens første festmiddag i Mat- og Vinklubben Smak bar preg av sommer, sol og ferie til sydlandske strøk, nærmere bestemt den nordlige del av Spania
"Hemmligheten" bak koreansk frityrstektkylling er å dobbelt frityrsteke den. Kutt kyllingfilet i passe biter (litt større enn vanlige biter) og skyll de i kaldt vann
Hjemmelagde vårruller er utrolig godt- om enn ikke sørlig sunt ettersom de er frityrstekt. Ellers har vi som regel fisk to dager i uken og kylling en dag