Sett den så i fryseren. dekk på en springform på 24 cm men bakepapir, legg marengsbunnen i bunnen og hell over fromasjen. Ta kaken opp av frysen ca 2 timer før den serveres
Ha kremen over bunnen, strø over resten av daimen og sett i fryseren. Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
Legg den ene marengsbunnen tilbake i kakeformen (uten papir i bunnen. Hell litt av ripsisen over marengsbunnen Bryt skjokoladekjeksene i biter og sett dem ned i kaken på høykant, bruk halvparten av kjeksene
Marengsbunn. Blir den stående i frysen til dagen etter bør den tas ut minst 1 time før servering så den får tint litt. Sett det så i fryseren i ca 5 -6 timer slik at kaken blir skikkelig fryst
Sett hele bakebrettet med marengsbunnen i fryseren et par timer. Det kan være lurt å beregne litt tid på denne kaken, det er ikke mye arbeid, men for å få den fin kan det være greit å beregne tid i fryseren, mer om det i oppskriften