Den oppskriften innehold dog bare jordbær og jeg liker best litt mer smak. Jeg hadde tidligere hørt om ei fransk kokke Christine Ferber (damen bak den populære sylteboken “Mes Confitures”) som ofte blander pepper og mynte sammen med jordbær
Best av alt likte jeg bringebærplukking som ble til verdens beste rørte bringebærsyltetøy og bakingen på kjøkkenet hennes, som jeg fikk disponere fritt
Kaken kan fint fryses, men det tror jeg jammen meg ikke du ikke rekker…. Denne kaken passet helt utmerket med Dream yoghurtis greek style med jordbær til
- Kan oppbevares i kjøleskap et par dager, men bør fryses i porsjonsstykker etter opptining. - Før servering toppet jeg kaken med revet, raw sjokolade og jordbær
En frisk, men samtidig søt kremis med smak av rørtejordbær. med frisk jordbærsaus ♥. Krema og fyldig i konsistensen, men den blir en smule "isette" på grunn av jordbærsausen som tilsettes - sånn at dere veit det