ønsket fyll (vi bruker ost og noen ganger skinke). Disse lager vi ofte. Gjerne når flokken har litt laber matlyst og vi merker at brødmat er for «kjedelig» eller når vi skal ut på tur og ønsker noe ekstra godt i matboksen
Fyllbitene med det ferdiglagede avkjølte pizzafyllet og revet ost (evt. Fyll. Glemte å ta bilder av de grovehornene, men oppskrfiten på de grovepizzahornene kommer her
Speltlompe med fyll, for eksempel avokado, kalkunfilet, agurk og tomat. Lager man grove kjeks med banan som søtning kan disselike gjerne serveres som et eget fullverdigmåltid
Du kan selvfølgeligfylle den med hva du måtte ønske, men her er et smakfullt forslag. Fyll og pynt. - For grovehorn kan du bytte ut litt av deigen med sammalt hvete
En fin måte å bruke opp slike rester på er å bruke dem som fyllihorn. Går du tom for middagsrester kan du enten rulle dem sammen uten fyll eller legge ilitt ost og kjøttpålegg
Fyll. Grovehorn med rug, fylt med pepperoni og ost. Del dissei åtte trekanter, fordel ost og pepperonii en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Ost, bog-skinke, grillkrydder, eller det du måtte ønske tilfyll. Horn med godt fyll. Horn med ost og skinke smaker godt, kan brukes til matpakke, og er kjekt å ha i frysern