Fyll deigen i formene. Det er lov til å kose seg litt. Kakene skal være flytende inni og faste utenpå. Idag skal vi nyte deilig, lune, hjemmesnekra sjokolade-fondant
Pass på å ikke fyllekaken så mye at fyllet går over kanten på smørkremen. Sirkelen av smørkrem lager jeg for at fyllet ikke skal renne ut når jeg legger de andre lagene på
Det er best med ferske bringebær, disse skal du lage gelé av, samt bruke tilfyll i kaken. Legg så en tredje bunn på toppen (du kan også lage denne kaken med tre lag med fyll, bruk da alle fire bunnene)
Fyll en shaker med knust is, ikke små men store biter is. Vi lot så disse stå i ovnen i en time til (under avkjøling av ovnen), før de ble tatt i bruk som kakepynt
Tilfyll har jeg brukt sjokoladesmørkrem, oreokjeks og sjokolade. I dag har vi vært i dåp til skjønne lille Jacob, og jeg benyttet muligheten til å prøve meg på noe nytt når jeg skulle bidra med en kaketilkakebordet