Du får tak ikinakål hele året. Her en god, enkel Dansk oppskrift på ovnsstekte andelår med epler og rosmarin, servert med småpoteter og kinakålmed tranebær ♫♪
Fårikål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam. Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvistmedrosmarin og legger tilslutt på lokket
Da det er klart kjøres de i panne til de får en fin stekeskorpe og lar hvile en liten stund. Når blomkålen er myk og fin tas de ut av kasserollen og over i en egnet beholder for stavmikser eller blender og kjøres myk sammen med fetaost
Ha først ihvitløk, timian og rosmarin og fres lett. Smak tilmed salt og pepper. Alle grønnsakene - untatt de grønne bladene - vaskes, skrelles og kuttes i små biter
Min versjon av retten består av gode pølser som vert bakt med løk og eple iei krydra pannekakerøre, ikkjeulikt den dei brukar når du fårYorkshirepudding, eit vanleg tilbehørtil engelsk søndagssteik
En marinademedpikant og karakteristisk smak får du om du legger i noen knuste einerbær. De er ofte littmildere på smak en vår og bruk derfor littmindre om du ikkefår tak for eksempel Thailandsk