Får i kål med rosmarin oppskrifter

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Oppskriften på en av mine beste retter med eple får du her. Sett opp varmen mot slutten av steketiden, så eplene får en fin stekefarge
Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Svinestek med sopp, bacon og epler ??

Oppskriften på en av mine beste retter med eple får du her. Sett opp varmen mot slutten av steketiden, så eplene får en fin stekefarge
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Da det er klart kjøres de i panne til de får en fin stekeskorpe og lar hvile en liten stund. Når blomkålen er myk og fin tas de ut av kasserollen og over i en egnet beholder for stavmikser eller blender og kjøres myk sammen med fetaost
Vegetarisk suppe med øl

Vegetarisk suppe med øl

Ha først ihvitløk, timian og rosmarin og fres lett. Smak tilmed salt og pepper. Alle grønnsakene - untatt de grønne bladene - vaskes, skrelles og kuttes i små biter
Får-i-kål-i-øl

Får-i-kål-i-øl

Nytes- og husk at får-i-kål-i-ølmed fordel kan spises som restemat dagen etterpå. Legg noen småklatter med smør innimellom
Kraftig god lammegryte

Kraftig god lammegryte

Selv på Kiwifår du digre pakker medfår-i-kål kjøtt av beste høyfjellsbeitet sort. Granskuddsirup og steinovnsbakt brød får du hos Markajentene
Fårikål for fåreskaller

Fårikål for fåreskaller

Da får du littkålmed mere substans. Det startet antageligmed gås nedlagt ikål. Husk å smake tilmed salt og pepper før servering
Ratatouille!

Ratatouille!

Her skal alle grønnsakene kokes myke og dele smakene med hverandre, slik at retten får en smak som er mer enn summen av ingrediensene
Epla som ingen vil ha

Epla som ingen vil ha

Min versjon av retten består av gode pølser som vert bakt med løk og eple iei krydra pannekakerøre, ikkjeulikt den dei brukar når du fårYorkshirepudding, eit vanleg tilbehørtil engelsk søndagssteik
Ribollita

Ribollita

grønnsakene får farge. Skjær gulrøtter, stangselleri og kålibiter. Kok opp, og smak tilmed salt og pepper

Litt mer om krydder

En marinademedpikant og karakteristisk smak får du om du legger i noen knuste einerbær. De er ofte littmildere på smak en vår og bruk derfor littmindre om du ikkefår tak for eksempel Thailandsk