Denne gelevarianten her smaker seriøst bedre enn vanlig gele. Gårsdagens dessert. Sukkerfri gele. Når gelatinplatene er blitt oppløst har du geleen i en ønsket form/bolle og sett kaldt
Det behøves bare en halv liter blader, det er gratis og kan geeke opp en herlig marokkansk eller tunisisk rett, brukes til gelé, som smakstilsetning i drinker og desserter, og ikke minst i kaker
Vær helt sikker på at geleen din er stiv helt igjennom og at panacottablandingen din ikke er kokende, ellers kan du fort ende opp med suppe i stedet for dessert
Legg bær i dessertskåler og hell over geleblandingen når den er avkjølt. Kiwi og ananas funker ikke i gelé, de inneholder noen enzymer som gjør at geleen ikke stivner
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag. . For et par uker siden hadde Kari en opprydding i fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Enklere dessert skal du lete lenge etter. Etter å ha oppdaget hvordan jeg kan lage hjemmelagd gele kommer jeg nok aldri til å kjøpe pakkegele fra Freia igjen
Ostekake dessert med den økologiske ferskosten Nyr og bjørnebær. I siste liten før Matbloggsentralen sin ostekake utfordring løper ut får jeg kaste inn en oppskrift på desserten jeg serverte for en del uker siden