Denne «ostekaken» (uten gele) smaker helt fantastisk. Den er også uten gele. tiden går fort), så lagde jeg en «ostekake» som fikk veldig god tilbakemelding
Avkjøl gelen og bland den inn i kremen. På ønskelisten sto ostekake. Jeg bruker ostekake formen fra Porsgrunn porselen som passer perfekt til dette formålet
Lag en pakke med jordbærgele og avkjøl. Lovet dere en oppskrift på en digg ostekake i går. Dypp alle jordbærene i geleen (så blir de blanke og fine og tørker ikke ut så fort)
Gele. Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Når geleen er kald, så kan du tilsette denne i blandingen og røre alt godt sammen
Rester du måtte få av ostefyll og gele kan helles i små glass og spises for seg. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Sett geleen på kjøkkenbenken til videre avkjøling. Ostekake går ikke av moten. Geleen er klar til å brukes når den er blitt kald, men enda ikke har stivnet
Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
mai-feiringen og pyntet den med gele og friske jordbær. Ostekake. Når geleen er kjølt ned til ca. Hvis du ønsker å gjøre det enkelt kan du droppe geleen på toppen og bare pynte kaken nå, men ønsker du å sette prikken over i'en kan du når osteblandingen er stivnet legge på et lag med gele