Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurertil enhver smak
- Kremen piskes luftig og sjokoladen tilsettes i en tynn stråle mens kremen piskes. - Det er viktig at kremen er romtemperert og ikke kald hvis ikke vil sjokoladen stivne med en gang den kommer i kontakt med kremen
Fordele glasuren på/inni/rundt kaken. Kremen er spesialutviklet for sjokoladekaker, men egner seg også til en rekke andre bakverk som muffins, langpannekaker, crepes og fastelavensboller
Glasur. Pisk krem og melisen, og vend blandingene sammen til alt er godt blandet. En av oppskriftene var på tiramisu cupcakes, så når pappa skulle feire bursdag fikk jeg muligheten til å prøve de
- Finn frem en oppskrift på glasur eller krem som du er glad i og pynt kaken/muffinsen med denne. Av og til er det greit å kunne slenge sammen en kake raskt
Pynt muffinsene dine med glasur og strøssel om ønskelig, nyt umiddelbart. Ja, jeg er fullstendig klar over at det er fastelaven til helgen, og hveteboller med krem og syltetøy er nok det de aller fleste baker til denne dagen
Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene