Ingredienser til glasuren. en liten kartong med kokosmelk. skall av en liten sitron. For å lage røren legg alle tørre ingrediensene, unntatt sukker, i en bolle og alle våte ingrediensene i en annen bolle sammen med sukker
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Pynt muffinsene medmelisglasur laget av melis og sitronsaft når de er helt kalde. ♥ Som pynt har jeg her brukt jordbærstrøssel i tillegg til sitronglasuren, men du kan bruke det du måtte ha for hånden
Når kaken er helt kald blander du melis med litt vann til du får en tykk glasur. Derfor eksperimenterte jeg meg frem til denne gullkaken medsitronsmak, en vellykket kombinasjon av den klassiske gullkaken men med en ekstra piff i form av en god sitronsmak
Og ingen jålete eller fancy glasur. Denne smaksrike formkaken medsitron og timian er helt fantastisk. Oppskriften fikk jeg tak i når jeg var på fikatur i gøteborg med Visitsweden