Avkjøl og ha på glasur. Glasur. Bare sleng alt i en bolle og rør til en jevn glasur. Ganske fornøyd med denna metoden, kaken er super mjuk og glasuren Mmmm
For glasuren kombiner melis med solbær sirup og yoghurt til en glatt røre og pynt kaken med glasur ved å lage drypper rundt kaken og deretter dekk toppen av kaken med glasur også …
Glasurmelis kakao finn din styrke en spiseskje kaffe temp 150-200 c° 30 min 4 eggs/4 egg. Whisk sugar eggs until fluffy add flour turn gently with a spatula so no air goes out
En vanlig glasur lager du av sukrinmelis (blendet erythritol) og bittelitt vann eller saft. Krem sammen smør/margarin, sukrinmelis, kremost, smør smaksdråper og vanilje ekstrakt
Lag glasur av melis og sitronsaft, som has over den ferdig avkjølte kaken. Melis. Mens kjøkkenmaskinen går passer det fint å grovhakke sjokoladen, samt måle opp mel, bakepulver, vaniljesukker og en liten klype salt
Glasur. Denne søndagen vil jeg gjerne dele en oppskrift på en sjokoladekake jeg syns er veldig god. Pisk ingrediensene til glasuren og smør på kaken når den er helt avkjølt