Jeg hadde aldri funnet den perfekte toppingen på denne kaka husker jeg, før ble det enkel melisglasur med litt sitron, men jeg ville avansere litt og siden jeg elsker sånn kremosttopping testet jeg ut en oppskrift jeg fant på Ida Gran’s blogg
Jeg kan overhode ikke komme på noe vettugt å si til deg, så da fatter jeg meg i korthet. Til glasuren. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken med gulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Glasur. Strø litt kanel på toppen hvis du ønsker. Glasur. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og stek på 180 grader i Ca 25-30 min
La kaken avkjøle seg helt før du skjærer den opp og evt topper den med glasur eller ostekrem. Hell deigen over i formen og stek på midterste rille i ca
Glasur. Jeg deler de fleste moreller på midten og fjerner stenene, men noen beholder jeg hele. Når du dekker en myk gulrotkake med ostekrem og massevis av friske bær og moreller, får du en fantastisk deilig sommerkake
Til glasuren trenger du. Dette er en luftig kake med masse gulerøtter som gjør kaken saftig samt en god del krydder som gjør at du får den ekstra gode smaken på kaken