Glasur. Jeg smelter hvit kokesjokolade i vannbad og tagger kaken. Denne JENTE-kaka er pyntet med rosa og hvite pikekyss, små frukt-terninger og en søt porselensfigur
Sjokoladeglasur. Piskes godt til du har fått en hvit, luftig masse. En så stor sjokoladekake må tempereres for at den skal smake best med tanke på saftighet, mykhet og smak
Med glasur blir de dobbelt så gode Jeg lagde en topping av mager kesam, kakaopulver, sukrinmelis sjokolade casein-proteinpulver, kokosmasse og kokosessens
Glasur (tusen takk Anne Brith. Oppskrift på sjokoladekake uten egg finner du under, og oppskriften er nok til en stor rund form og en liten, evt en langpanne
Jeg ble selv småhekta og brukte det både som fyll i rullekake og glasur på sjokoladekake. Pisk eggehviter helt hvite og ha i sammen med kremen om du ønsker mer volum
Kaka så ikke så verst ut til slutt, men gadd ikke bruke masse tid på å lage avanserte jul, og så endte jeg opp med å bruke liten stjernetupp på den sorte glasuren, fordi jeg har mista den som bare lager tynn strek