Ingredienser tilglasuren. Nå forbered glasur ved å kombinere melis med vanilje yoghurt. Bytt ut til eltekroken gradvis tilsett resten av melet og kanskje også litt mer til deigen begynner å trekke bort fra sidene av bollen
Her skal jeg love deg at du ikke bare klarer å holde deg til et stykke. Du røren enkelt sammen ingrediensene i en bolle, så er det bare å vente mens kaken står i ovnen
I en annen bolle pisker du sammen smør og salt til det blir fluffy. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurertil enhver smak
Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulver og salt i en bolle og visp til kombinert. Hvis glasuren virker rennende eller tykk, tilsett mer jordbær eller melis
Sikt melis i en bolle og rør inn akkurat nok appelsinjuice til den er myk, men ikke rennende. Smelt smøret forsiktig i en kjele og sett til side for å kjøle seg ned
Du kan også toppe med glasur, såklart. Jeg har tilgode å finne den helt rette steketemperaturen – bollene blir lett brune og det ser ikke så stilig ut, men kanskje det finnes en konditorfarge som ikke “brenner seg” der ute