Du røren sammen ingrediensene tilkaken i en bolle, så er det bare å vente mens kaken står i ovnen. Smak deg gjerne til slik at du får riktig kakao- og søtsmak etter dine smaksløker
Tilsett melisen og rør til du får en glatt og jevn glasur. Når kaken steker lager du glasuren. Glasur. En storfavoritt hos mange og den serveres selvsagt med iskald melk til
Glasur. kakentilslutt. Printet ut et bilde av spiderman fra nettet,klipte til bildet og laminerte. så god med kakesprøyten er dette en genial måte å pynte på
)- Du trenger glasur. Lag hål i en tom eggekartong og sett kaken på pinne til tørk opp i den. Det finnes mye fancy og flott der ute man kan bruke, men til daglig kan jeg anbefale grillpinner
Hell så i smeltet sjokolade (vannbad) til den blir en fin glasur. Glasur (tusen takk Anne Brith. Oppskrift på sjokoladekake uten egg finner du under, og oppskriften er nok til en stor rund form og en liten, evt en langpanne
Tilglasuren. Idag skal jeg lage en “blondie” altså motsatsen til brownie. (Husk å stikke en pinne inn ikaken under stekeprosessen- når det ikke er deig igjen på pinnen er kaken klar