Håper du lar deg friste til å lage denne deilige sjokoladekaken med kremet glasur. Tilsett tørrvarene. Denne sjokoladekaken med kremet glasur ble knall god
Glasurtilsjokoladekake Sting. (Tåler du melkeprodukter kan du gjerne bruke meierismør tilglasuren. Mild og saftig sjokoladebunn, og kremete mild glasur, som egentlig er en kokt sjokolade-eggekrem
Bland inn de andre indre ingrediensene og rør alt godt sammen til en glatt glasur. Glasur. Passer perfekt til barnebursdag, dugnader, avslutninger og andre feiringer
Smelt smør, sjokolade og sirup til en jevn glasur. Glasur. Før jeg ble bakeavhengig, så ble jeg alltid så fasinert av oppskriftsheftene som av og til er utenpå Norsk Ukeblad
imes kan du vispe smøret til det er mykt og kremete, så tilsetter du melis viktig at du sikter melisen da blir glasuren mye finere og du slipper klomper
Folk liker ulik grad av søtt, og hvor tykk/tynn du vil ha glasuren avgjør du med mengde sukrinmelis. Dersom den ikke er søt nok for din smak kan du tilsette splenda, eller evt mer sukrinmelis