La kakene avkjøles og så er de klar til å bli pyntet med sjokolade, glasur og sukkerpynt. Ha mel, sukker og vaniljesukker i en bolle og smuldre smøret ned i
Da får du vaniljemuffins med frisk glasur. Tips og alternativer♦ Ønsker du nøytrale muffins med smak av vanilje kan du droppe nellik og ingefær i muffinsrøra
Ha i kaffe, vanilje og ricotta og pisk til kremet glasur. I en annen pisker du sammen egg, ricotta, olje og vanilje, og hell så dette over i bollen med det tørre
Husk å la muffinsene avkjøles helt før du tar på glasur. Vaniljemuffins. Heldigvis kan en god glasur kamuflere en hver lav muffins – og gode er de uansett
vanilje, sitron eller sjokolade (bytt evt. GLASUR. vanilje, sitron eller sjokolade (bytt evt. Mens du venter på at kjeksen kjøler seg ned kan du lage glasur ved å røre sammen melis, eggehviter og sitronjuice på lav hastighet med en mikser
Sukkerfri og saftig gulrotkake♦ 2 egg ♦ 50 g sukrin♦ 30 g sukrinmelis (m/stevia) ♦ 30 g sukrin gold ♦ 50 g havremel + 30 g kokosmel*♦ 120 g kesam♦ 1 ts bakepulver♦ 1,5 ts kanel + 1 ts kardemomme♦ 1 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang og noken dråper vaniljeessens/steviavanilje♦ 0,5 dl vatn, om det er nødvendig♦ 1 gulrot på ca. Glasur♦ 1 pk, 200 g philadelphia♦ 100-150 g sukrinmelis (m/stevia)♦ 1 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang eller steviadråper vaniljeMiks sammen til en jevn og klumpfri glasur, og smak til med sukrinmelis og vaniljesmak etter kor søt du ønsker den. 1 vaniljestang eller steviadråper vanilje
Fordele glasuren på/inni/rundt kaken. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
Glasur. Mens kaken står i ovnen, lager du glasuren i en kasserolle. Når kaken kommer ut av ovnen, så prikker du kaken med en gaffel og hiver over glasuren
Det er en ingrediens med en fyldig, smakfull og aromatisk peanøttsmak som kan brukes til pannekaker, glasurer, smoothier, kaker, småkjekt, muffins, proteinbarer, lage peanøttsmør, peanøttsaus ogsåvidere
Glasur. Tilsett olje, vann og vanilje. Lag glasur. Ha glasuren på avkjølte muffins. Muffinsene kan spises som de er, med glasur, eller skjæres som rundstykker til frokost eller kvelds