Resultatet ble en skikkelig snadder, sprø og sunn glutenfrifrokostblanding. Så kom jeg på at banan er naturlig søt og sunn, og vispet sammen en overmoden banan og blandet sammen med glutenfrie nøtter, frø, kjerner, havregryn og kokosolje (som også har litt søt smak)
Til frokost spiser jeg en glutenfrifrokostblanding jeg lager selv. Bland det glutenfrie havregrynet, hirseflakene og den knuste boghveten og ha det på en bakeplate og la det få litt farge ved å steke det på øverste rille i ca 15 min – følg med og rør om et par ganger. 5 dl glutenfri havregryn. Share 5 dl glutenfri havregryn
Du kan bruke flere typer nøtter, og du kan bruke flere typer av gryn/flak, du kan lage frokostblandingen bare med spelt, og du kan lage frokostblandingenglutenfri ved å bruke glutenfrie gryn/flak
Granola kan brukes som frokostblanding, istedenfor syltetøy eller frukt på den vanlige frokostblandingen, på dessert, honningyoghurt, sviskekompott, fruktsuppe, fruktsalat, friske bær med mer
selvsagt i de fleste typer brød, frokostblanding og pasta, men visste du at det. Selv med glutenfri. mat, glutenfrie bakevarer og stivelsesholdige erstatninger for populære
Chafrø er også smarte å ha i frokostblandingen, havregrøten eller i smoothien. Chiafrø er naturlig glutenfrie, inneholder mye kostfiber og er planteverdenens rikeste kilde til omega 3
GA_googleAddAttr("Tag", "glutenfritt"). Voilà – knasende god frokostblanding. Nå for tida spiser jeg dette som en frokostblanding med proteinshake og peanøttsmør blandet sammen i en bolle
Oppskriften er vegansk, lavkarbo, glutenfri. Derfor liker jeg å alltid ha en eller annen type frokostblanding stående, noe som også gjør at man bruker mindre tid på frokosten
Man kan enkelt bytte ut med glutenfritt mel også, så valgene er mange. Skolen stiller med lunch i kantina hver dag med både varmmat, brød og påleggsbuffet og ulike frokostblandinger, men siden Tuva får velge har hun foreløpig valgt matpakke da dette er nytt og spennende