Jeg har med hell servert det med hjemmelaget glutenfri lefse/roti av kikertemel. Jeg vet at det ikke er så vanlig å tenke på indisk måltid med grønn farge (såfremt det ikke er en rett med spinat), det mest vanlige er rød eller gul farge på sausene på grunn av gurkemeie
Siden byggryn ikke er glutenfri, hadde jeg fullkornsris til. Sitrongresse deles i grove biter og has i sausen i den ildfaste formen slik at de lett kan tas til side når man spiser
Velg å servere nudler, ris eller ris spagetti etter smak eller om du skal spise glutenfritt. Teriyaki kylling og grønnsaker smaker like godt kald som varm og er derfor helt perfekt å ta med på farten
Siden sausen ikke inneholder verken mel eller melk er den naturlig melke og glutenfri. Tomater og paprika med sin knall røde farge inneholder masse antioksidanter og mange andre vitaminer og mineraler, så her er det helse i hver dråpe saus
Retten er glutenfri, men inneholder melk. Prøv også med kylling, grønnsaker eller fisk. Det er mange krydder i en indisk saus, men det må nødvendigvis ikke være sterkt
Tidligere brukte jeg glutenfriøsterssaus, men den finner jeg ikke lenger. Hjemmekokt kraft fra fryseren, eller vann og litt fond eller buljongpulver (naturata er glutenfritt)