Nydelige glutenfriesmultringer. Når du skal bake smultringer er det greit å ikke ha dårlig tid, fettet er veldig varmt, og det er lett å få rå smultringer om du steker de for fort
Smultringer som ikke skal kjevles ut, her trenger du en "smultringlager". 750 gr fin semper (eller hvetemel om du ikke lager glutenfritt). 750 gr fin semper (eller hvetemel om du ikke lager glutenfritt)
Mage av barene er glutenfrie. Tapioca kan du lese om i den glutenfrie melguiden her. Hei hei. Årets første Iherb-tips er en av Julian Bakery sine PrimalThin Protein barer
I år har mormor laget tradisjonelle smultringer og jeg noen alternative. (Det er litt feil å kalle dem smultringer siden de er bakt, og ikke er kokt i smult
Vi har prøvd med forskjellige typer mel, og fant ut at alle meltypene vi prøvde fungerte like bra, men den kan være en fordel å ikke lage churrosene alt for tykke med det glutenfrie melet