Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Slik lager du kjapt og enkelt glutenfrie og lyse knekkebrød. Du kan bytte ut bokhvete flakene med glutenfrie havregryn og du kan tilsette tørkede urter for mer smak
Det finnes en del glutenfrieknekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid. Selv synes jeg det er supert å kunne ta meg noen knekkebrød med masse godt pålegg til frokost eller lunsj