Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
glutenfrittknekkebrød. Det finnes en del glutenfrie knekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Da jeg var hjemme hos mams og paps nå, så fikk jeg servert både hjemmelaget granola og hjemmelagde knekkebrød, og det er vel ingen tvil om at hjemmelaget smaker best
Disse havreknekkebrødene er enkle å lage, de smaker nydelig og de metter veldig. Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon
Med hjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid. Selv synes jeg det er supert å kunne ta meg noen knekkebrød med masse godt pålegg til frokost eller lunsj
En ting jeg har savnet helt siden jeg gikk over til glutenfritt, er ordentlige knekkebrød. Grunnen til at jeg heller av halvparten, er at oppskriften er nok til to stekeplater med knekkebrød, og hvis jeg blander i alt vannet på en gang, så tykner den så mye på grunn av fiberhusken, at den er vanskelig å få smurt utover når jeg kommer til brett nummer to