Nydelige glutenfrie boller. Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
Slik som disse supergode, myke hvetebollene med ekstra god smak av ekte vanilje og kardemomme. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
De var gode, men de var ikke sånn som man får på cafe. Jeg har begynt å samle oppskrifter fra venner og kjente og det er mye spennende jeg vil prøve å lage fremover
Selv om disse bollene lages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
Passer veldig godt som fastelavnsboller også, jeg har lagt ut en oppskrift før, ta en titt her. Glutenfri gjærbakst er ikke bare bare, og luftige og godeboller som holder seg myke og saftige i mer enn fem minutter er den hellige gral…
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Ungene i gata syns de var kjeeempe gode. Bollene er formet som en "S" der av navnet S boller. De er saftige og myke, penslet med smør etter steking deretter dyppet i strø av sukker og vanilje
Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter