Ha brødskivene oppi sammen med hvitløken, hell over kyllingbuljongen og kok opp. Lag to fordypninger i gryten og ha i eggene som posjeres mens du hele tiden heller litt av kraften over eggene
Anrett på porsjonstallerkener med salat, halve egg, bacon og asparges. Rør/rist sammen ingrediensene til vinaigretten, husk å begynn med det sure, altså eddiken, så er det lettere å røre alt sammen uten at det skiller seg
Mos potetkjøttet med en gaffel, rør inn fløten, osten og oppisket egg. Ofte spiser vi middag om kvelden, men noen ganger er det greit med noe smått som varmer
Begge er gode –og jeg vet ikke hvem, som er min favoritt. blir i dag Egg Benedict med kalkunkorv. Setter oss rett ned og koser oss med Fondu og ett glass rødt
¤ Pensle deigen/ flaket med sammenvispet egg og dryss det med revet parmesan. Den er god, og kan varieres ved å servere den med en klatt crème fraîch eller noen reker, litt reddiker i tynne skiver eller noen smørstekte kantareller
Jeg ofret en bit av min gode Comtè, men vellagret Sveitser gjør seg sikkert like godt. Varmende, sunn og billig, Med vitaminer og mineraler som holder smitte og sykdom langt unna