Gourmet andebryst oppskrifter

Andebryst

Andebryst

and, and med appelsinsaus, and med tilbehør, and til middag, andebryst med rosmarin og hvitløk, andebryst med tilbehør, appelsin, appelsinsaus, balsamico, balsamicobakte cherrytomater, balsamicoeddik, croquetter, croquetter med timian, date mat, datemat, festmat, gourmet mat, høytidsmat, jubileumsmat, jubileumsmiddag, kjærlighet, kremet brokkolisalat, mat til date, middag for to, middag til valentines day, nyttårsaften middag, ovnsbakte cherrytomater, pannestekt nadebryst, romantisk valentines day middag, Romatisk middag, valentines day, valentines middag, valnøtter
Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell

Andebryst med sprø svorav Hjemmekokklauget. Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell, 4. Det ble servert en 5 -retter hvor hovedretten var andebryst med sprø svor, til stor applaus fra gjestene. 1 Ti 30 minSkjær ruter i fettet på andebrystet for å få mest mulig srø svor. Ingridienser3 Andebryst skjær ruter i fettet og gni inn med salt og pepper2 ss Sukker karamelliseres i en kjele1/2 Sjalottløk finhakkes1 fedd Hvitløk finhakkes1 ss Ingefær frisk og knust, finnes en god ferdigvariant fra Gourmet Garden1 terning Hønsebuljong 800 gram Mandelpotet skrelles og kokes møre i usaltet vann1 ss Trøffelsalt 2 dl Fløte 150 gram Smør ekte300 gram Kantarell rives i passe biter6 Gulrot skjæres i strimler1/2 Sellerirot ca 200 gram, kuttes i små terninger100 gram Purre skjæres i strimlerInstruksjonerKjøtt. Stek andebrystene på 2/3 varme i stekepanne. Før servering stekes andebrystene videre på 160 grader i ovnen. 3 Andebryst
Honningglasert andebryst

Honningglasert andebryst

Her en kveld var det på tide å overasske verdens beste samboer med et lite gourmet måltid. På menyen sto honningglasert andebryst, portvinsaus, potetpure med sellerirot og smørdampede grønnsaker
Fra hav og vidde

Fra hav og vidde

Salmaen ble hentet frem, smaksløkene startet arbeidet og kveldens gourmet-test var i gang. som er 12 år, snart 13, og fullbefaren gourmet, er en stor elsker av tyttebærsirup som saus til andebryst, vilt eller hjemmelaget andeconfit