Tour de Gourmet. Biff Wellington15. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat. Biff Wellington, Gordon Ramsay, middag 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat
Gourmet mais/Hakkede tomater/Grønne erter. Her skal dere få oppskriften på en fantastisk god maispure, som for tiden er mitt favoritt-tilbehør til lørdagsbiffen
Tour de Gourmet. Da krever vinen sin blodige biff for å ikke virke ubalansert. Denne vinen blir gjerne med opp i sofaen under ullteppet når våren enda ikke ser ut til å ha funnet veien, og den akkompagnerer en grillet biff på beste vis uansett årstid
Tour de Gourmet. En vin som passer bra til kraftige gryter eller en saftig biff. Mandagens rimelig viner, går fra det elegante hvite til de røde kraftfulle
Mitt inntrykk er helt grei og billig mat, ikke noen gourmet restaurant. Vi er en familiebedrift, som har spesialisert seg på Pizza, pasta, biffretter og tyrkiske retter
Gourmet mais/Hakkede tomater/Grønne erter. Her skal dere få oppskriften på en fantastisk god maispure, som for tiden er mitt favoritt-tilbehør til lørdagsbiffen
Gourmet Arctic. Ingrediensene er biff, lam, sild, ansjos, tomat og hvitløk, servert med Smetana, en slags rømme, syltede agurker og rødbeter og flere stive drinker Marskin Ryyppy
På Slakterhuset i Mathallen i Oslo får du kjøpt gourmet entrecote fra Prima Jæren. Når biffen har fått fin farge på begge sider, legger du den på et fat og setter i ovnen på 250 g til ønsket farge er oppnådd