Et herlig gourmetmåltid til en slunken pengebok. Selvsagt er fersk kalkun bedre på smak, men sammenligningen viser at mat ikke nødvendigvis trenger å være kostbart, og det finnes en tilberedingsmetode som resulterer i kanongodt kalkunkjøtt
Jeg brukte gourmetloff, men det er skikkelig godt med nøttebrød, energibrød og gulrotbrød også. Du kan servere den ved siden av kjøtt og fisk eller spise den alene
Frontier Natural Products, Alder Smoked Salt, Gourmet Salt Grinder. Et godt stykke kjøtt feks smaker bedre med kun salt og pepper (selv om jeg som regel lager en marinade eller krydderblanding da), enn de fæle ferdigmarinerte greiene man får på matbutikken
Mine gourmetpoteter er iallefall søte, små og smaker nydelig som både snacks og tilbehør til kjøtt. Serveres rykende varme som tilbehør til kjøtt eller rett og slett som snacks
Fant oppskriften i det svenske matbladet Gourmet, dengang et av få gode matblader i Skandinavia. Så maler eller stamper du potetene og blander kjøttfarsen, potetene, potetmelet og krydderne med melken og buljongen litt av gangen
Du får kun servert glutenfri og plantebasert gourmet rawfood laget på kun de beste råvarer, fortrinnsvis kortreist og lokalprodusert (maten er også uten sukker og melkeprodukter)