Hvitløken fra Gourmet Garden er fin og bruke i sauser, da blir det ingen "ubehagelige" biter. Skrei er det beste valget, med du kan også bruke torskefilet
Tour de Gourmet. 600 g torskefilet. YARPP powered by AdBistroPowered by 600 g torskefilet. Dampet torsk fra Hals i Danmark, er noe av det beste jeg vet
500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost. 500g torskefilet (jeg brukte gourmet ryggfilet av torsk) 1 dl rød tomat pesto 3 dl matfløte litt salt og pepper revet ost
* Eg liker best Findus torsk gourmet. 1 pose ferdig fiskesuppe fra Rema (du finn den i kjøledisken), 4oo g frossen torskefilet*, 1 stor gulrot, 1/2 bukett broccoli og litt sopp
torskefilet, jeg benytet gourmet torsk 4 ss olivenolje med sitronsmak (eventuelt tilsett 3 ss sitronsaft i olivenolje) salt og pepper. 700 g torskefilet, jeg benytet gourmet torsk 4 ss olivenolje med sitronsmak (eventuelt tilsett 3 ss sitronsaft i olivenolje) salt og pepper
c",) Torskefilet. Mandelpotetpure. 800gr. mandelpotet2 dl. melk 2 ss ekte meierismør Smak til med salt og pepper ( tilsett saltet helt til slutt, hvis du ikke vil ha seig potetmos da
Ha i terninger av torskefilet, ørretfilet, laksefilet, renset og vasket blåskjell. 2 ts hvitløk, Gourmet Garden. 300 g torskefilet. 2 ts hvitløk, Gourmet Garden. 300 g torskefilet
Skjær torskefileten i biter. 600 g torskefilet. 1 ss hvitløk (Gourmet Garden) eller 3 fedd. 600 g torskefilet. 1 ss hvitløk (Gourmet Garden) eller 3 fedd 0,5 dl olivenolje
800 gram torskefilet, fri for skinn og bein (jeg brukte to pakker med Findus GourmetTorskefilet). 800 gram torskefilet, fri for skinn og bein (jeg brukte to pakker med Findus GourmetTorskefilet)
Fersk torskefilet drysses med litt salt og får ligge på kjøkkenbenken i 10-15 min. 750 g skinn og benfri torskefilet/ryggfilet (ev frossen gourmet torsk)