Den milde og kremete mascarponen gjør seg godt med laksen og grønnsakene når den bakes i ovnen. Har man tid kan man lage noen ekstra og legge laksefoliepakkene i kjøleskapet, så har man en rask middag senere i uka
Pakk folien sammen over fisken og stek midt i ovnen ca. Fisk og grønnsaker i folie er kanskje kjent for de fleste, men jeg prøvde det for første gang mandag denne uka
Dekk forma med folie, og sett den i ovnen på midterste rille. Sett steikeovnen på. Sett steikeovnen på 250 grader, og fordel alle grønnsakene i en ildfast form. Bakes i ovnen i ca 40 minutter
Fisk i folie. 4 aluminiumsfolie/ark. ♥ Legg fire aluminimusfolieark på benkeplaten og skjær torskefiletene i 4 stykker – legg ett på hvert sitt ark. Pakk sammen fisken og grønnsakene og bak i ovnen på 180 grader i 25 min. 4 aluminiumsfolie/ark
Krydre alt med litt rosmarin og ha folie over formen. Sett tilbake i ovnen, mensdu lager sausen. Sett midt i ovnen på 200 grader i ca 1,5 time. Ta av folien av formen og ta 1 dl kraft fra formen
Ta ut kjøttet, pakk det godt inn i folie og legg over et tykt håndkle eller et teppe. Sett inn steketermometeret og sett formen med kjøttet i stekeovnen
individuelle foliepakker. til å prøve noe nytt og gikk til innkjøp av kveite som jeg bakte i ovnen. sammen med grønnsaker, inspirert av en oppskrift på Godfisk