Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Er det noen grønnsaker eller krydder du ikke har, så spiller det "aine kasserolle", bruk det du har. Vel , jeg hadde rundt en halv porsjon ferdig kokt ris igjen etter middagen i går, og jeg ser ingen grunn til å kaste den risen
Dette er en utrolig enkel og veldig god måte å bruke opp ferdig kokt ris på. Som jeg alltid påpeker må risen ha blitt satt kaldt straks den er kald nok til det, slik at ikke bakterieveksten får kost seg
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Kok risen som anvist på pakken. Skru av varmen og rør inn risen. 2 dl basmatiris. 2 dl basmatiris. Dette er en rask og veldig god rett med både norske og asiatiske smaker
Kylling med ris, bønner og grønnsaker. Denne retten inneholder også deilige grønnsaker og kylling lårfilet som gjør dette til en kjempegod og sunn middag
Her har dere en sunn og veldig god rett – middelhavsrett av kyllingfilet, urter, olivenolje, ris, erter, spinat, tomat og en hjemmelaget urte- og hvitløksdressing