Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIEN OG SI OVERTYRE
Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Ta ut kyllingbitene når de er ferdig stekt og legg tilside sammen med hvitløksfeddene (gjerne med litt aluminiumsfolie rundt) Ta fløte og creme fraiche i pannen som du har stekt kyllingen i og kok opp
Vi har brukt noen av sesongens grønnsakertil dagens kyllingrett. Vi liker absolutt å holde på i hagen, men vi har sjelden så god tid at vi får det skikkelig til
Kokt ris eller pasta smaker godt til denne kyllingformen og gjerne en salat. Dette er en middag som kan serveres til hverdag og til fest, og dette er en middag som er barnevennlig og som de fleste vil like