Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillethummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Serverte sammen med grillet asparges og pyntet med litt granateple. Påske er tid for mye god mat og kos, og som forrett er hummer et meget godt alternativ
I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid. Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummerne med litt revet parmesan på toppen
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Gratinert hummer - Lobster thermidor. Sjøkreps er dessverre ganske dyrt, men innimellom må man unne seg litt luksus – og da er grillet sjøkreps perfekt
Du kan koke hummeren, gratinere den kjapt i ovenen eller legge den ett par minutter på grillen. Du kan bruke oppskriften og samme fremgangsmåte som jeg har gjort tidligere med grillet sjøkreps som du finner HER
Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Steker og grillet kjøtt lar du hvile minst ti minutter under dekke før du skjærer dem opp. Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk og hummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
Gratinert hummer - Lobster thermidor. Legg en skje av stuffing i hver av skjellene Stek på 225 grader under grillen i 2-3 minutter eller til stuffing er gyllenbruntServer med noen båter sitron og landbrød