Her er en måte å grilleribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Fyr opp i grillen og legg ribba på en slik plass at det ikke blir direkte varme på ribba
Juleribbe. Jeg har brukt tynnribbe/midtribbe denne gangen. Evnt bruk en ribberist. Jeg har stekt så mye ribbe før/i Julen 2014. Helt til slutt, bruk grillen i 5 min
Når ribba er klar økes varmen til maks, eller sett på grillelementet for å få svoren til å poppe. Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Men, nå er jeg mektig lei ribbe. 12-15 minutter senere, er din hjemmegrillede BBQ kottelett ferdig. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 12-15 minutter senere, er din hjemmegrillede BBQ kottelett ferdig
(har du ikke termometer vil jeg foreslå ca en tima, alt etter hvor varm grillen er. Gris oppfostret på sopp i Verdal, ribbestykket så perfekt ut for grilling
Koldjomfrua stekte ribba etter familietradisjoner, og så la vi den litt på grillen til slutt før servering, sammen med noen hjemmelagede Bratwürst fra Rollag stasjon
Når ribben er ferdig ta den ut av ovnen og ta den ut av formen, om svoren ikke er blitt sprø kan du ha noen minutter under grillen, men den svir seg fort for så følg nøye med
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefilet av svin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Ribberestene får nytt liv på grillen med sprø grønnsaker og en spennende julemarinade. Dersom grillspydene har fått marinere i kjøleskapet kan du ta dem ut cirka en halvtime før du skal grille dem slik at de får romtemperatur
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull