Andebryst er grei og lettlaget mat. Andebryst lages også på denne enkle måten. Gni inn litt salt og pepper og brun andebrystet et par minutter med fettet ned i en tørr stekepanne
Andebryst ca 400gram. Sous vide temperaturer og tips. 21. 05. 2015 kl. 12. 21 i. SOUS VIDE. Ingen kommentarer. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit
Denne herlige sausen har jeg brukt til andebryst før, passer helt perfekt til and. Andeconfit er andelår som er kokt i sitt eget fett over lang tid, slik at det blir usedvanlig mørt og smakfullt
bokhvetepannekaker med fyll av andebryst, rukkola, parmesan og pinjekjerner. Til drinken vanket det 3 ulike amus bouche, alle servert i mini-krumkaker bakt etter gammel oppskrift, men uten sukker
Denne drinken ble servert til sjøkreps, ramsløksmør med grillet vannmelon. Under finner dere oppskriften på cocktailen vi fikk servert som dere kan prøve fram
) Smaken minner meg om krydderet som er på amerikanske bbqpotetgullJeg gned andebrystene med dette krydderet og lot det stå litt på kjøkkenbenkenfor å bli romtemperert før jeg grillet
ANDEBRYST. -) Idag skulle den nye aburøyken vår innvies, og det ble gjort ved å røyke ett andebryst. Når den hadde fått varmet seg opp la vi på andebrystet med skinnsiden opp og la på lokket på aburøyken
Andebryst eller hel and, prøv å få tak i økologisk. Gni inn andebrystene med five-spice krydder. Når jeg skal kose meg på restaurant bestiller jeg ofte crispy duck, og det er lettere å lage det hjemme enn du tror
Grilletandebryst er skikkelig søndagsmiddag. Grillet kylling med saltbakte poteter. Derfor grillet. Verdens beste ostekake-intet mindre - lover oppskriften jeg fant i en av mors permer med kakeoppskrifter fra dameblad på 80- og 90-tallet